Tuotemerkit


Brandit

Brandit

Brandit vaatteet ja varusteet netistä

Brandit on nuorekas ja raikas saksalainen vaate- ja varustevalmistuttaja, joka käyttää klassista ja käytännöllistä military-lookia jalostaen sitä taitavasti tyylikkäiksi vapaa-ajan vaatteiksi ja varusteiksi jokapäiväiseen käyttöön. 

Brandit panostaa tuotteissaan laatuun ja käyttömukavuuteen

Käyttömukavuus ja paras työn laatu ovat Branditille tärkeitä ominaisuuksia, minkä huomaa selvästi heidän tuotteissaan. Innovatiivisuus näkyy materiaaleissa ja yksityiskohdissa, jotka erottavat tuotteet kilpailijoistaan. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Gas Monkey

Gas Monkey

Aidot Gas Monkey fanipaidat ja -tuotteet

Gas Monkey Garagen toimintaa on voitu seurata Discovery Channelin Fast ‘n’ Loud sarjassa jo vuosien ajan. Autoklassikkojen kunnostaminen, tinkimätön asenne ja intohimo autoihin ovat tehnyt sarjasta suositun myös meillä koto-Suomessa. Blood, sweat & beer!

Gas Monkey Garagen mekaanikkojen tinkimättömyys on välittynyt myös heidän fanituotteisiinsa. Gas Monkey -paidat ja asusteet ovat täyttä asennetta ja näyttäviä vaatteita jo itsessään, vaikka sarja tai mekaanikot sen takana eivät olisikaan tuttuja. Vintage-tyyliset printit antavat Gas Monkeyn fanituotteille niiden omintakeisen lookin, joka sopii lähes kenelle tahansa!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gatorz

Gatorz® aurinkolasit ovat 100% käsintehtyjä USA:ssa. Alumiinikehykset on jyrsitty yhdestä ainoasta alumiiniharkosta, joka on maailman vahvinta ja keveintä alumiinia koko maailmassa: kovetettu T6 7075 billet-lentokonealumiini. T-6 alumiini on samaa luokkaa, mitä USA:n hallitus käyttää sotilaslentokoneissa. Se on vahvempaa kuin teräs, mutta kevyempää kuin muovi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kehykset eivät naarmuunnu helposti. Kaikissa malleissa on kestävät ja täysin vääristymistä vapaat 100 % UV suojauksella varustetut Tru Ray Optics™ G15-polykarbonaattilinssit, jotka kestävät jopa 12 kaliiberisen haulikon laukauksen. Gatorz aurinkolasien sankojen alumiinen ja kuparin yhdistelmä takaa sen, että voit itse muotoilla ne täydelliseen istuvuuteen. Sangat ovat todella ohuet, jolloin ne sopivat myös käytettäväksi minkä tahansa kypärän kanssa. Gatorz® ei tee kompromisseja mukavuuden ja vahvuuden välille. Kehykset ovat yksi markkinoiden kevyimmistä ja korkealaatuisimmista aurinkolaseista.  Gatorz aurinkolasit sopivat  erinomaisesti kaikkeen urheiluun ja moottoripyöräilyyn, koska kehysten alumiini viilentää linssin ja vähentää siten huurtumista.

Mikään ei korosta ulkonäköäsi niin kuin Gatorz aurinkolasit. Ne ovat enemmän kuin vain vertauskuva tyylikkyydestä, tarkkuudesta ja vapaudesta - ne vievät sinut mielikuvituksesi rajoille. Gatorz mullistaa aurinkolasien maailman!

Selaa tuotemerkin tuotteita »Sons of Anarchy

Sons of Anarchy on yhdysvaltalainen draamasarja, joka kertoo kuvitteellisesta rikollisesta moottoripyöräkerhosta. Sons of Anarchy sijoittuu Kaliforniaan, kuvitteelliseen Charmingin pikkukaupunkiin ja kertoo Teller-Morrowin perheen sekä Sons of Anarchy -moottoripyöräkerhon tarinan. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Spiral

Spiral

Spiral on rock- ja goth-vaatetuksen klassikko

Spiral on varmaan tullut monelle tutuksi goottihenkisesti painettujen huppareiden ja paitojensa kautta. Luurangot ja pääkallot ovat toistuvia teemoja Spiralin vaatteissa, jotka ovat löytäneet paikkansa lukemattomien hevareiden ja rokkareiden vaatekaapeista.

Meiltä saat Spiralin painetut t-paidat, hupparit ja pipot täydentämään tummanpuhuvaa tyyliä. Spiralin tamineissa ei todellakaan sorruta turhaan hempeilyyn, sillä goth ja heavy metal -kuvasto voi niissä enemmän kuin hyvin.

Tutustu Spiral paitojen valikoimaamme ja tilaa omasi!

Selaa tuotemerkin tuotteita »