Vaihto ja palautus


TUOTTEIDEN VAIHTO JA PALAUTUS

Kaikilla nettikaupastamme ostetuilla tuotteilla on täysi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, poislukien kuitenkin alushousut ja lävistystuotteet hygieniasyistä. Voit vaihtaa tuotteen saman tuotteen eri kokoon, saman hintaiseen tuotteeseen tai vain yksinkertaisesti palauttaa tuotteen jos se ei ollutkaan jostain syystä sellainen kuin olit toivonut.

Jos saat paketin mukana kaupanpäällisen ja palautat koko tilauksen, tai kaikki ehdot kaupanpäällisen saamiseksi ei toteudu palautuksen jälkeen (esim. vaadittu kauppasumma, tietty tuote yms.), myös kaupanpäällinen tulee palauttaa.

Tuotteiden vaihto ja palautus on helppoa. Ja ILMAISTA!

1. Pakkaa vaihdettavat/palautettavat tuotteet niiden alkuperäiseen pakkaukseen tai muuhun postinkestävään pakkaukseen ja laita paketin mukaan saamasi vaihto/palautuslomake sekä lähete/kuitti.

2. Vie paketti postiin ja kerro tiskillä että tässä olisi asiakaspalautus Leather Heaveniin (605497, Leather Heaven / asiakaspalautus, Perkiöntie 11, 30300 FORSSA). Matkahuollon palautuskoodi on 9502466. MUISTA PYYTÄÄ KUITTI ASIAKASPALAUTUKSESTASI! Jos paketti katoaa matkalla niin se on sitten postin vastuulla ja sinulla on näyttää dokumenttia asiakaspalautuksestasi.

3. Postin täti tahi setä laittaa asiakaspalautuksesi tulemaan takaisin Pääkallopaikalle.

4. Odota uudenkokoista tuotetta. Tai vastaavasti rahoja takaisin!


TUOTTEIDEN VAIHTO:

Jos olet tehnyt tilauksesi käyttäen VERKKOMAKSUA ja haluat vaihtaa tuotteen, lähetä tuote takaisin asiakaspalautuksena ja täytä paketin mukana saamasi VAIHTO-/PALAUTUSLOMAKE.

Jos olet tehnyt tilauksesi käyttäen LASKU-/OSAMAKSUVAIHTOEHTOA (Klarna) ja haluat vaihtaa tuotteen, toimi samoin kuin yllä, mutta PIDÄ LASKU! Uusi tuote pyritään postittamaan samana päivänä kuin asiakaspalautus on käsitelty. Muista, että laskun summa on maksettava kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä!

Tuotteiden vaihdon voi käydä tekemässä myös kivijalkaliikkeissämme. Jos käyt suorittamassa vaihdon liikkeessä, ota mukaasi paketin mukana tullut lähete/kuitti- paperi.


TUOTTEIDEN PALAUTUS:
Täytä saamasi lomake ja laita kaikki paketin mukana tulleet paperit mukaan pakettiin. Kun asiakaspalautus on käsitelty, poistamme laskun Klarnan järjestelmästä. Tai jos palautat vain osan tilaamistasi tuotteista, korjaamme laskun vastaamaan jäljelle jäävää summaa.

REKLAMAATIOT:


Avaa kaikki tilaamasi pakkaukset HETI ne saatuasi ja tarkista että tuotteet ovat ehjiä. Tuotteita saa ja pitääkin sovittaa, mutta ei käyttää. Palautettava tuote/tuotteet on oltava uutta vastaavassa kunnossa: Älä pese vaatteita, älä hinkkaa niitä lemmikkiin, älä biletä niitä hajalle. Soita asiakaspalveluumme HETI jos havaitset, että tuote on rikki. Voit halutessasi vaihtaa reklamoitavan tuotteen uuteen mikäli tuotetta vielä löytyy.

MUISTA LAITTAA PAKETIN MUKAAN AINA LÄHETE/KUITTI- OSA, JOTTA ASIKASPALAUTUKSESI VOIDAAN KÄSITELLÄ MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI!

ÄLÄ PALAUTA TUOTTEITA MILLÄÄN MUULLA TAVALLA!!

Huom! Emme palauta toimituskuluja paketeista, jotka jätetään noutamatta!!Lataa tulostettava palautuslomake TÄSTÄ