Tuotearvostelut

Tuotteiden arvosteleminen kannattaa

Tuotearvostelut auttavat asiakkaitamme ostopäätöksen tekemisessä ja antavat meille arvokasta palautetta tuotteistamme. Tämän vuoksi haluamme tarjota arvostelijoille mahdollisuuden voittaa palkintoja.

Mahdollisuus voittaa 250 € lahjakortti Leather Heaveniin

Leather Heaven palkitsee neljä kertaa vuodessa yhden tuotearvostelijan 250 euron lahjakortilla. Voittajan valitsemiskriteerinä on arvostelun laatu, informatiivisuus ja hyöty muille asiakkaille. Mitä paremmin kirjoitettu arvostelu, sitä parempi mahdollisuus voittaa!

Seuraava lahjakortin voittaja valitaan marraskuussa 2016. Vain arvostelemalla voit voittaa! Kaikki kevään aikana tulleet arvostelut osallistuvat tähän arvontaan eli voit osallistua vaikka heti.

Näin arvostelet ostamasi tuotteen
  1. Kirjaudu sisään. Ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, niin voit tehdä sen nopeasti ja ilmaiseksi tästä.
  2. Etsi ostamasi tuote. Tämä onnistuu esimerkiksi sivun yläosan hakutoiminnon kautta tai aikaisempia tilauksiasi selaamalla.
  3. Kirjoita arvostelu. Pyri kuvailemaan tuotetta yksityiskohtaisesti, totuudenmukaisesti ja asiallisesti. Arvioi vielä tähdillä tuote ja palvelu/toimitus.
  4. Lähetä arvostelu. Arvostelusi tulee julkiseksi ja pääset kisaamaan 250 euron lahjakortista.